Niinpäniin.

Onpas tullut nukuttua parempien päivien ohi, blogi on saanut pölyttyä ihan rauhassa. MUTTA! Älkää peljätkö, meistä ette pääse eroon näin helpolla.

 

Kaikkea on kerennyt tapahtumaan, Hupiskan hammaskeiju vei hampaan ja antoi mojovan laskun, eihän sen niin pitänyt toimia? Hupiska sai myös uudet silmät, on eri nätti nyt.

Porukka on myös kerennyt käymään taas elokuvissa ja LANDELLA! Kyllä silmä lepää sonta kasoissa ja tuoksu on nostalginen. Parit ammutkin käytiin kattelemassa ja silittelemässä, yksi niistä toivoi kovasti saavansa Sipsun käden suuhunsa mutta onnistui imaisemaan vain hihan. Toiselle ammulle olis kelvannut videokamera.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Kuva © Sillipurkki Sateessa

 

Päästiin myös suht ilmaiseksi katsomaan uusi Prinsessa –elokuva, siihen kauppaan kyllä kuului mölyävä ryhmä, erittäin täysi katsomo ja reunapaikat. Lemmi ruikki vähän mehua toisen mummelin päälle ja penkille, syytä se ei suostunut sanomaan.

 

Hupiska täyttää vuosikymmeniä! Isot juhlat kuulemma, väittää kovasti että 10 000 lippua on myyty ja itelleen ei ostanu yhtäkään. Lahjakin tiedetään jo, jopa Hupiska tietää sen, ainakin osittain! Heitetään Hupiskaa yyberdyyber DVD-elokuvalla jota se tulee säilyttämään lasikaapissa, lukkojen takana…aivan varmasti. Ostettiin nimittäin Teenage Mutant NINJA* Turtle leffa joka valmistettiin kultaisella 90-luvulla. ♥ ♥ ♥

 

 

*jostain syystä jotkut urvot ovat päättäneet että TMNT ei saa/voi/whatever käyttää ninja sanaa nimessään. Noh, lukekaa! siinä se on! : P lälläslää.

 

 

- Hupiska, Lemmi ja Sipsu (lähteevät nyt juomaan)