No eihän se joulu vielä ole mutta virret soi päässä silti. Eipä tuo varmaan ihmekkään kun on niin kovasti tullut työskenneltyä menneellä viikolla.

 

Ensin käytiin katsomassa Akira Kurosawan mestariteos: SEITSEMÄN SAMURAITA! (elikkäs Shichinin no samurai). Ennen elokuvaa joku ihana parrakas mies kävi heilumassa katanan kanssa ja sivistämässä meitä Japanin historiasta, samuraista ja samurain aseista, kuunneltiin korva tarkkana! Elokuvan aikana sattui ja tapahtui kaikenlaista, Sipsun kengille kaadettiin popcornit, vieressä istunut rääpälelauma (aikuisia miehiä…kyllä nyt suomalaisena hävettää) mölysi ja mylvi kuin olisivat istuneet huusissa porukalla ja väliäajan jälkeen Lemmi katosi pimeyteen. Lemmi osaa sulautua erillaisiin taustoihin. Hupiska koki nostalgisia tunnevyöryjä kun elokuvassa esiintynyt Seiji Miyaguchi (Kyuzo) oli hänen mielestään aivan Hupiskan Ukin näköinen.


Elikkäs näin komea ilmestys Hupiskan Ukki oli.
 

Elokuva oli kyllä täynnä komeita japanilaisia miehiä, vähän vanhoja mutta eihän mekään enää nuoria olla. *wink*

 

 

Oli tämä laitos keksinyt meille mummoille taas lisää päänsärkyä, kuka helvatu keksi ”Hyvinvointi Päivän” ? Siis mitä!? Laittaa nyt mummot haahuilemaan ympäri laitoksen ympäristöä.

 

Hupiska ahdisti Lemmin nurkkaan ennen lentopalloilua (Sipsu: rantapalloilua!), mitä lie Hupiskalla ollu mielessä kun kengät oli jo jaloista lähdössä. Sitten käytiinkin kova matsi Sipsu ja Hupiska vs. Lemmi ja randomit. Vieläkään ei tiedetä kuka voitti, mutta selvää vilunki peliä siellä nähtiin, randomit kokeilivat murtaa Lemmin varpaat…kukaan ei selvinnyt.

Koittivat myös valistaa meitä ikäloppuja, alkohooli ja tupakka on kuulemma pahasta, kyllähä me se tiedetään mutta on se liian myöhäistä nyt tällä iällä…kun on vahvempiin aineisiin siirrytty.

Sipsu sai huivin heiteltyään mukeja, aika oli 6,78 sekuntia, vielä on Sipsussa voimaa. Kojun pitäjä väitti että mukien heittely on poikamiehille, mummot alkoivatkin miettimään että miksi? Katsokaas, mukien heittelyyn tarvittiin oikeanlainen ranneliike ja miehethän harjoittavat tätä liikettä aika tiukkaan tahtiin, yleensä oikealla kädellä. (if you know what we mean.)  

 

Hämmentyneelle Lemmille selvisi että naiset ei käytä niin paljon kättä kuin miehet. (Lemmi: "EIKÖ?!")


 

Allekirjoittaneet lähtevät samurailemaan.