Kyllä! Ja ei mitään muminoita! Ossi ansaitsee vatun! Ihan vaan sen takia kun laittoi tällaset wanhat mummot liikkeelle turhaan.

Sipsu ja Hupiska tulivat tänään siihen tulokseen että nykynuoret ovat kaikki aivan samannäköisiä, niin tytöt kuin pojatkin. Ja mitä ihmettä, alkaako aikainen dementia vaivata nuoria, kohta on kustaudista kärsiviä tyttöjä kun on unohdettu kotia ne kunnon kamppeet ja vaan sukkahousut jalassa lähdetty tuonne hankeen tarpomaan. Ei niitä yleisiä vessoja ole tarpeeksi monta että heidän sisään ryntäystä kestäis.

Ja nyt kun päästiin muodista vauhtiin, niin mitkä ihmeet ne on ne lörtsy kengät, jotkut ukit? Nuoriso valittaa että mummot tukkii jalkakäytävän, kai se käytävä on pakko tukkia kun neitokaiset vetelee perseitä jalkojen juureen! Ostakaa rakkahat kunnon monot! Reinot mielellään. (<- vittuilen)

Tai sitten opetelkaa astumaan niille oikein, kengissä on pohjat ihan sitä varten että niitä käytetään, kukaan ei kävele kenkien varsilla. Tosin tämäkin on todistettu vääräksi tänä talvena!

Joko se maailmanloppu kolkuttelis ovella? pls?

Niin oliko meillä jotain asiaakin? Hupiska ei oo sanonu mitään… Sipsu on vaan rantannu tässä. Hupiska miettii miten barbielle käy mikrossa :)

Tsekataan onko joku jo kokeillut? Youtube… Google? Wikipedia? *tsekkaa*

EIJUMA! Ette ole kyllä eläneet jos ette tätä videota ole nähneet.

http://www.youtube.com/watch?v=XxFKn3NeKns

Allekirjoittaneet jäävät tyhminä tuijottamaan Barbien uusia muotoja. Ihan kivahan tollasella ois ollu leikkiä.

-Sipsu ja Hupiska