Ei ikinä uskoisi, että mummot valmistuvat 1.päivä kesäkuuta laitoksesta. Lopputöiden kirjalliset osiot väännettiin perinteisesti viimeisenä iltana/yönä. Mummojen tiet saattavatkin nyt vähän erota, kun menemme eri laitoksiin tai työpaikkoihin sekä asumme eri paikkakunnilla. Tämä blogi ei kuitenkaan lopu (eivätkä mummojen seikkailut), vaan toimikoon se aktiivisena kuulumisten vaihteluna mummojen välillä. Oikeaa etäjuoruilua ja etä teen juontia!

Meidän täytyy nähdä aina silloin tällöin myös toistemme pärstät, ei pitkät välimatkat ole mikään syy ettemme voisi tapailla. Ei rollaattorit ja kävelykepit ole ennenkään meitä hidastelleet. Eläkeläislipulla matkustaa puoleen hintaan, toisella puolella ostetaan mansikkateetä. Ja Tisnilänti-matka Amerikkaan on vielä tekemättä!

Ai niin hei, Hupiskalla on valmistujaisbileet 4. kesäkuuta. Kaikki sinne! Minä uitan ensin naisellisesti hyllyviä lihojani kylpylässä ja sitten Hupiskan luokse. Nyt muistin, taivas varjele, että ei minulla ole vielä lahjaakaan hankittu...

Ystävyydellä,

- Lemmi


© Sillipurkki Sateessa
 
Vastavalmistuneet ovat ansainneet rikkaruohoja