Thyrrstei alko lentäe, Sipsu tuli myöhässä, hurjan minuutin, oli ollut liian makiat unet.

 

Eka asia minkä täällä laitoksella tekee on laittaa nimi paperiin, vissiin jotain vastuu vapautuksia?

Sitten jo mentiin tankkaamaan eliksiiriä että henki kulkee, ei täällä muuten selviä. Lemmi toi maitoa jääkaappiin, onpaha silläkin käyttöä, ei tarvitse jököttää homehtuneen kahvinkeittimen ja muuten vaan siihen seinään kiinni laitetun lavuaarin välissä. Suuntana akvaario ja siellä reilu tunnin juoru tuokio.

 

Teetä juodessa keksittiin hyvä idea, esitellään joku päivä monipuolinen teepussi kokoelmamme. Kerettiin pitää äänestyskin, hurjalla äänirytinällä Elokuva-ilta ja pizza äpöstely Hupiskan luona voittivat, toiselle sijalle jäi Toy Story 3 ensi-ilta. Asiasta tehtiin pöytäkirjakin mutta se me kerettiin jo hävittää.

 

Nyt nökötetään luokassa ja ollaan ahkeria (leikisti). Lemmi tajusi tänään ettei hänen pyörätuolissaan ole minkäänlaista ohjaustankoa, joten sillä ei kannata mennä mutkaisille teille.

Hupiskalle tuli noutaja eilen, hänen ukkonsa piti käydä onkimassa se täältä kun suuntavaisto petti ennen ulko-ovea, pääsi kuulemma ihan turvallisesti kotiin. Sipsun selkään sattuu sotavamman takia. Voi niitä nuoruuden päiviä.

 

 

- Hupiska, Sipsu ja Lemmi

 

Allekirjoittaneet menee nyt keksimään jotain muuta tekemistä. Maalataanko hirvi?