Mummoilu on vähän kuollutta! Pitäisi keksiä jonkin sortin elvytys tähän!
Nomuttaeihänsillevoimitäänettä Mummoillakin on elämä.

HALLOWEEN tuli ja meni, like ages ago. Mutta Mummoilla se oli vasta hilijattain! Ja oli eri ihanaa nähdä ikätoverineitoja taasen, kovasti ovat kaunistuneet : )

Iltamat lähti liikenteeseen kun Lemmi ja Hupiska med Hupiskan Hupi, teki hyökkäyksen pahvilaatikkoon ja kävivät hakemassa Sipsun mukaansa. Käytiin kaunistamassa Shitymarketin nurkkaravintolaa kun tilattiin pizzat (Tämä pitsoittelu alkaa olla jo perinne!), sitä ennen oltiin käyty pölläsemässä SHWIITSHILI SHipsejä, nimeä en varmaan muista kokonaan oikein, sen verran willit bailut oli. Jotain Zombie juomaa, suklaalla kuorutettuja suolaisia raksuja ja makeisia.

Hupiskan kartanossa, kotoisassa kotiteatterissa, kateltiin sitten Shaun of The Dead ja Beetlejuice. Mukavaa oli. Jutusteltiin äänekkäästi, naurettiin ja oleskeltiin. 

Sitten saatiinkin kutsua notskille ja hetkeäkään epäröimättä lähdettiin luontoilemaan! Saatiin mukaan myös parit seuralaiset. Ja paistettiin Maggaraa. Iltamasta ei voinut jäädä kuin hyvä maku, mieli ja savustetut kuteet. Puuhkani haisee vieläkin ihan notskilta.

Sipsu kiittää fellow Mummeleita, ilman teitä ei tässä elämässä olisi muuta kuin pahvilaatikko ja muutama teepussi.
Näkyillään taas uudestaan! 

- Sipsu

Pyydän anteeksi toistuvia kirjoitusvirheitä ja ylimmääräisiä kirjaimia, tämä ikälopun sylikoneen nappulaviidakko on hieman kärsinyt! Löysin itse ainakin muutaman huvittavan kömmähdyksen.